Децата на последния изгонен от ВИП брадър Дани Милев сериозно го злепоставят

...
Децата на последния изгонен от ВИП брадър Дани Милев сериозно го злепоставят
Коментари Харесай

Голям срам за изгонения Дани Милев, децата му го унижиха зверски!

Децата на последния изпъден от " ВИП брат "  Дани Милев сериозно го злепоставят и артистът постоянно бере позор поради изцепките им. 16-годишната му дъщеря Маги и синът му Сава, който е на 18 година, са в разцвета на пубертета си и типично за днешните младежи - пороците не са им непознати.
На Дани Милев нееднократно му се налагало да им избавя кожите от нелепи обстановки, само че най-вече го вбесявало, че не се преценяват със статута му на звезда.

Пресен образец за своенравните характери и децата на композитора е развратното им държание, запечатано в фотографията към материала. На нея Маги се натиска с гаджето си край изоставена постройка, а брат й е награбил друго момиче, полуголо от кръста надолу. Компанията очевидно е добре почерпена с алкохол, защото се виждат празни бутилки, а момчето в средата целува бирено шише…

Между другото същият младеж гордо е постнал в своя фейсбук профил фотография на цигара-марихуана с надпис: „ Нека полетим “.



Според осведомени Дани Милев имал по-големи проблеми със сина си, в сравнение с с щерка си. Сава попаднал в кофти компания, която освен развалила триумфа му в учебно заведение, само че и го забърквала единствено в каши. Откакто навършил пълноправие, ситуацията станало неконтролируемо, написа " Галерия.

Близки до артиста обаче не се учудват от държанието на Сава, който съгласно тях е наследил напълно характера на татко си. Припомняме, че Дани Милев лежа в пандиза в продължение на година и половина поради финансови закононарушения. През това време се роди синът му, а девет месеца откакто излезе на независимост, на бял свят се появи и щерка му.

Според осведомени Дани забранил на Маги и Сава да гледат телевизия, до момента в който той е в Къщата на „ ВИП Брадър “. Той се тормозил присъединяване му да не се отрази зле на така и така бунарските им характери. Пасивното държание на Милев и неналичието на позиция по каквито и да е проблеми в шоуто обаче го застраховат кавги.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР